معرفی فاز 7 پردیس | بررسی املاک+ امکانات+ نقشه

برای معرفی فاز 7 پردیس باید با مفاهیمی مهم و کاربردی آشنا شویم. مواردی از قبیل تقسیمات، شکل گیری و توسعه زمین ها، تراکم ساختمانی و جمعیتی، کاربری اراضی، موقعیت جغرافیایی و وسعت زمین ها، فرصت های سرمایه گذاری در فاز هفت، وضعیت حمل و نقل، امکانات رفاهی و… در ادامه مورد بررسی قرار می گیرند.

تاریخچه شکل گیری شهر جدید پردیس

در ابتدای امر برای معرفی فاز 7 پردیس باید توضیحاتی را به منظور آشنایی با شهر جدید پردیس بیان کنیم. این شهر از پیش طراحی شده در زمین‌های بکر و بایر بوده و حاصل تصمیم های نهادهای دولتی برای بر طرف کردن مشکلات سر ریز جمعیت تهران و تمرکز زدایی از آن است. در نتیجه، شهر پردیس سابقه و آثار شهرنشینی به صورت عمده، در محدوده اش ندارد.

شهر جدید پردیس در فاصله ای بیست و پنج کیلومتری از شرق تهران و در مجاورت جاده ترانزیتی تهران آمل ساخته شده است. زمین های شهر پردیس به عنوان اراضی آب انجیرک، که اکنون رودخانه ای در پردیس است، در نقشه های کشوری ثبت شد. وجود شرایط مناسب و مساعد زیست محیطی و چشم اندازهای طبیعی از مهمترین جاذبه های انتخاب زمین های آب انجیرک برای ساخت شهر جدید پردیس در این منطقه بوده است. در طرح جامع ساخت شهر جدید پردیس، فازهایی به عنوان محله های آن در نظر گرفته شدند که فاز 7 پردیس هم یکی از همین منطقه ها است.

معرفی فاز 7 پردیس

یکی از عمده ترین مراکز صنعتی در محدوده استان تهران، فاز 7 پردیس بوده که با نام شهرک صنعتی خرمدشت نیز شناخته می شود. منطقه خرمدشت بعد از انقلاب ایران در سال 1357 به صورت خودجوش و بدون کسب مجوز، به منظور انتقال مشاغل و صنایع مزاحم که از تهران خارج می شده اند، توسعه یافت. در سال های بعد نیز با نظارت اداره کل صنایع تهران این منطقه گسترده تر شد؛ البته بسیاری از کارگاه ها و مراکز مستقر در شهرک صنعتی خرمدشت هنوز هم مجوز بهره برداری کسب نکرده اند و به کار و فعالیت خود در فاز 7 ادامه می دهند تا مشکلات کسب مجوز برای آنها نیز بر طرف شود.

معرفی فاز 7 پردیس روی نقشه

معرفی فاز 7 پردیس از نظر موقعیت نسبی این گونه است که از شرق به کارخانه الکل سازی، از غرب به زمین های فاز 8، از شمال به جاده تهران مازندران و از جنوب به زمین های روستای سیاه سنگ محدود شده است. وسعت فاز هفت پردیس بالغ بر 227.8 هکتار برآورد شد. وضعیت اراضی فاز 7 پردیس روی نقشه به شکل زیر مشخص می شود:

تراکم ساختمانی و جمعیتی در معرفی فاز 7 پردیس

تراکم سازه ها در فاز 7 از ایده و الگوی خاصی پیروی نکرده اند و نظم ویژه ای در ساخت آنها مشاهده نمی شود که به عنوان تراکم ساختمانی قابل معرفی باشد. اسکان و استقرار جمعیت در فاز هفت پردیس تراکم کمی دارد و اغلب به صورت اسکان کارگری است که در مناطق صنعتی مشغول به کار هستند.

معرفی کاربری زمین های فاز 7 پردیس

همان طور که قبلا گفتیم، وسعت فاز 7 برابر با 227.8 هکتار است. بیشترین مقدار زمین ها را با 64.89 هکتار و سهمی به مقدار 24.48 درصد از کل اراضی این منطقه به زمین های بایر اختصاص داده اند. همچنین برای کاربری مسکونی نیز 111014 متر مربع را که معادل است با 4.87 درصد از کل اراضی، در نظر گرفته اند. 29211 متر مربع به عنوان کاربری تجاری ثبت شده است. 260242 متر مربع برای صنایع کارگاهی کوچک و 361199 متر مربع مخصوص صنایع کارگاهی متوسط و 152901 متر مربع هم برای کاربری صنعتی منظور شد.

2711 متر مربع را به عنوان کاربری آموزشی برای مهد کودک و 804 متر مربع را برای مراکز بهداشتی و درمانی در نظر گرفته اند. به منظور ساخت شبکه معابر 430523 و برای انبارداری 6632 متر مربع ثبت شده که روی هم رفته، فضایی به وسعت 437155 متر مربع برای بخش حمل و نقل فراهم می کند. در مجموع 38284 متر مربع هم به منظور احداث باغ در این منطقه پیش بینی شده است.

امکانات رفاهی در معرفی فاز 7 پردیس

از امکانات رفاهی موجود برای معرفی فاز 7 پردیس می توان به بانک برای ارائه خدمات به واحدهای صنعتی و واحدهای مسکونی اندک برای کارگران شاغل در این مناطق اشاره کرد. یکی دیگر از امکانات موجود در فاز هفت پردیس، مرکز معاینه فنی خودروهای سبک پردیس است. شهرک صنعتی خرمدشت دسترسی به کارگاه ها و امکانات صنعتی را برای شهروندان پردیس فراهم می کند.

مرکز معاینه فنی خودروهای سبک پردیس

وضعیت حمل و نقل و دسترسی به سایر نقاط از فاز 7 پردیس

در مورد وضعیت حمل و نقل فاز 7 می توان جاده خرمدشت و روستای سیاه سنگ را به عنوان یکی از مهمترین راه های ارتباطی این فاز دانست. حمل و نقل به کمک وسایل نقلیه شخصی در خرمدشت به خوبی امکان پذیر است، همچنین از طریق اتوبوس ها و تاکسی ها نیز می توان از طریق بقیه فازها به تهران دسترسی پیدا کرد.

در حال حاضر تا سال 1400 برای رفت و آمد به شهر پردیس و تهران، سیستم حمل و نقل ریلی وجود ندارد، اما طرح مترو تهران پردیس به تصویب رسیده و بخشی از آن هم تکمیل شده است. برای خط مترو پردیس دو ایستگاه در نظر گرفته اند که پس از تکمیل و بهره برداری ارتباط بین تهران و پردیس راحت تر شده و مسافران زیادی را جابجا می کند. همچنین باعث می شود که حجم ترافیک و میزان آلودگی این دو شهر کاهش یابد.

کلام آخر، فرصت سرمایه گذاری در فاز 7 پردیس

در این بخش برای عملکرد بهتر در معرفی فاز 7 پردیس، برخی موقعیت ها و مزایای مناسب سرمایه گذاری در فاز 7 را بیان می کنیم. با توجه به وجود کارگاه های کوچک و بزرگ در فاز 7 و همچنین در دسترس بودن امکانات صنعتی مناسب در شهرک خرمدشت را می توان یکی از مهمترین فرصت های سرمایه گذاری را فعالیت در بخش های صنعتی و تولیدی در این منطقه دانست.

اگر قصد سرمایه‌گذاری در پردیس را دارید، سرمایه گذاری در فاز 7 به دلیل دسترسی به واحدهای تولیدی زیاد در منطقه خرمدشت می تواند بسیار سودآور باشد و باعث می شود که فعالیت های اقتصادی در آن منطقه رونق بیشتری پیدا کنند و در نتیجه، وضعیت معیشتی مردم پردیس نیز پیشرفت زیادی داشته باشد. همین طور می توان از محیط های آموزشی در بقیه فازها مثل دانشگاه آزاد اسلامی واحد پردیس و پارک علم و فناوری در فاز 6 برای واحدهای صنعتی کمک گرفت و پل ارتباطی مناسبی بین دانشگاه و صنعت ایجاد کرد.

 

به بحث وارد شوید

یک دیدگاه در “معرفی فاز 7 پردیس | بررسی املاک+ امکانات+ نقشه”

مقایسه آگهی ها

مقایسه